Idea kivitalosta

Oma koti - elämäsi tärkein hanke

Koti on maailman tärkein paikka ja elämän suurin sijoitus. Sinulla on unelma omasta toimivasta ja yksilöllisestä kodista ja on tärkeää saada omat ideat toteutuskelpoisiksi. 

Oman unelman toteuttaminen alkaa tontin etsimisellä, alue missä haluatte asua ja millaista tonttia tarvitsette sellaisen kodin paikaksi kuin itsellenne haluatte. Tutustukaa alueeseen sekä tonttiin ja kun päätös on tehty alkaa varsinainen toteutus, haaveet konkretisoituvat ensin kuviksi ja sitten omaksi kodiksi.

Tämän toteuttamiseen tarvitsette hyvät ja luotettavat kumppanit, suunnittelijoita ja tekijöitä rakentamaan kotia. Arkkitehdin kanssa luonnostelette haaveenne toimivaksi ja esteettisesti hyväksi kokonaisuudeksi. Budjetti kannattaa selvittää suunnittelijan kanssa tässä vaiheessa jolloin luonnokset ovat mahdollisimman lähellä toteutettavissa olevaa kokoa.

Koti kivitalosta

Leca Kivitalo on pitkäikäinen, paloturvallinen ja lämpöä tasaava. Kivitalo säilyttää arvonsa, on huoltovapaa, energiataloudellinen ja hiljainen.

Leca Kivitalo rakentuu tarpeidesi pohjalta. Laaja tuotevalikoima, varmasti tutkitut rakenteet ja suuren yrityksen tuki takaavat toimivat rakenteet kivitaloosi. Leca rakenteet yhdessä Weberin Vetonit tuotteista tehtyjen rappausten, sisäpintojen, lattioiden ja märkätilojen kanssa muodostavat laajan ja toimivan kokonaisuuden. Tämä kokonaisuus täydennettynä osaavilla tekijöillä tarjoaa kivitalorakentajalle mahdollisuuden saada unelmien koti haluamaansa valmiusasteeseen.

Yhteistyökumppaniverkostoon kuuluvan suunnittelijan kanssa ajatukset jalostuvat arkkitehti-, rakenne- jne. kuviksi. Kokonaispalvelua tarjoavat yhteistyökumppanit toteuttavat hankkeesi haluamallasi tavalla. Hyvien suunnitelmien pohjalta projektia on helppo lähteä viemään eteenpäin. 

Kivitalojakin on monenlaisia, tutustu Leca Kivitaloihin.

Leca® harkko kestää uskomattomia kuormia. Esimerkiksi yksi metri eristeharkon sisäkuorta kestää 8 - 10 henkilöauton painon. VarmaRappauksella saavutetaan pitkä käyttöikä ja se kestää käyttöä ja kolhuja.

Vaikka Leca® on luja, se on silti myös lämmöneriste. Leca® harkon pinta on talvellakin lämmin. Eristeharkolla on helppo rakentaa markkinoiden energiatehokkain kivitalo.

Laaja tuotevalikoima samalta valmistajalta ja kokonaisuuden testeukset Suomen sääolosuhteissa takaavat toimivat ratkaisut.

Ammattilaisten kanssa kivitalo valmistuu sovitusti ja aikataulussa. Suunnittelijoiden avulla toteutat unelmasi toimivaksi kodiksi.

Leca® harkkoseinä voidaan rapata ennen lämityskautta, koska harkot kiinnitetään ohutsaumamuuraamalla. Veden kapillaarinen nousukorkeus Leca® harkoissa on hyvin alhainen.