Weber Kivitalo

Leca Kivitalojen ratkaisut rakentamiseen

Tarjoamme kivitalon rakentamiseen Suomen kattavimman valikoiman laadukkaita materiaaleja ja toimivia rakenneratkaisuja. Pitkäikäiset ja lujuudeltaan riittävät rakenteet mahdollistavat, että talo toimii suunnitellusti sadankin vuoden kuluttua. Hyvän sisäilman varmistamiseksi rakenteiden sisään ei saa tiivistyä kosteutta, eikä rakenteista ei saa emittoitua huoneilmaan terveydelle vaarallisia yhdisteitä. Kaikkien käytettävien materiaalien tulee olla keskenään yhteensopivia ja täyttää rakenteille asetetut vaatimukset.

Olemme koonneet tuotevalikoimastamme rakentajille valmiita ratkaisuja eri käyttötarkoituksiin. Kaikkien tuotteidemme ja ratkaisujemme toimivuus Suomen ilmastossa on varmistettu pitkin ja perusteellisin testein.  Kattavat työ-, suunnittelu- ja huolto-ohjeet sekä yhteistyökumppaneiden ammattitaito takaavat että rakenteet myös toteutetaan oikein.

Leca Kivitalo on pitkäikäinen ja arvonsa säilyttävä koti. Leca Kivitalossa on hyvä sisäilma ja turvallista asua. Tutustu vieressä olevasta valikosta valikoimaamme ja löydät varmasti omaan kotiisi parhaimmat ratkaisut.