Hormi ja tulisijat

Tulisijat

Leca® hormi koostuu tulen- ja haponkestävistä keraamisista hormiputkista, putkimaisesta mineraalivillaeristeestä ja kevyistä Leca® Hormiharkoista.

Leca® Hormi on helppo ja nopea rakentaa. Se on paloturvallinen ja  testattu korkeimpaan T600 lämpötilaluokkaan. Pyöreä, keraaminen sisähormi antaa hyvät veto-ominaisuudet ja on helppo nuohota. Leca-hormiin tarvittavat osat ovat helposti laskettavissa Hormilaskurin avulla.

Leca® Hormi

Weberin laastivalikoima kattaa kaikki muuratun tulisijan tekemiseen tarvittavat laastit. Valikoimassamme on tuotteet tulipesän muuraukseen, tulenkestävien osien valuun, tulisijan rungon muuraukseen, erillisen kuoren muuraukseen sekä laaja rappauslaastivalikoima tulisijan värilliseen pinnoittamiseen.

Tulipesä ja tulen kanssa kosketuksessa olevat osat muurataan weber.vetonit MLTuli Muurauslaastilla. Tulen kanssa kosketuksessa olevat osat, kuten lieden laki ja ylityspalkit voidaan valaa weber.vetonit VM Tuli Valumassalla.

Tulisijan runko muurataan joustavalla saviuunilaastilla weber.vetonit ML Savi.

Tulisijan erillinen kuorimuuraus muurataan weber.vetonit ML5 Muurauslaastilla. Kuorimuuri voidaan pinnoittaa valkoisella weber.vetonit Antiikkilaastilla tai värillisellä weber.vetonit 430 Hiertopinnoitteella tai SilcoPinnoitteella. Mikäli tiilikuvion ei haluta näkyvän pinnoitteen alta, tulee kuorimuuri tasoittaa ennen pinnoitusta weber.vetonit 410 Ohutrappauslaastilla.

Vanhojen tulisijojen tulipesissä olevat, pienet vauriot, kuten lohkeamat ja hal-keamat voidaan paikata weber.vetonit KM Tuli Korjausmassalla.

Tulisija