Lattiat

Lattiat_rakenne

Weberin lattiatuotteita on saatavana uudisrakennusten normaaleihin betonialustoihin mutta myös saneerauskohteiden vaikeisiin betonialustoihin ja erikoiskohteisiin.

 Lattiatasoitevalikoimassamme on sekä normaalisti kuivuvia että nopeasti kuivuvia pikatasoitteita. Tuotevalinnasta riippuen tasoitus voidaan tehdä 250 mm:n kerrospaksuuteen asti.

Tasoitteet voidaan tyypistä riippuen levittää käsin tai koneellisesti. Käsin tehtävässä tasoituksessa tasaiseksi sekoitettu massa kaadetaan lattialle ja levitetään teräslastalla tai linjaarilla.

Jos halutaan kerralla tasoittaa koko talon lattiat, tasoite voidaan levittää koneellisesti. Tasoitustyön tekee Weberin valtuuttama lattiaurakoitsija.

Lattian tasoitus

Comfort Lämpölattiassa on vesikiertoinen lattialämmitys ja tyyppihyväksytty askeläänivaimennus yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Järjestelmässä käytetään uritettuja, alumiinipintaisia lämmönluovutuslevyjä, jotka toimivat sekä lämpö- että askeläänieristeenä.

Lattialämmitysputket asennetaan levyjen uriin, mikä ohuen pintalaatan kanssa vähentää rakennepaksuutta. Comfort lämpölattialla on monia etuja:

  • Alumiinin erittäin hyvän lämmönjohtavuuden ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti myös putkien välillä
  • Pintalaatta reagoi nopeasti lämpötilan vaihteluihin, jolloin tuloksena on tasainen ja miellyttävä sisälämpötila
  • Kevyt, ohut rakennekerros
  • Voidaan päällystää useimmilla pintamateriaaleilla, kuten klinkkerillä, parketilla, kokolattia- ja vinyylimatolla

Comfort-lattia

Design-lattia on nimensä mukaisesti muodikas lattiaratkaisu, jossa on värillinen pinta valmiina.

Design-lattiaan saa erilaisia luonnosta tuttuja sävyjä, muun muassa luonnonvalkoista, harmaan eri sävyjä, keltaista ja sinistä. Värivalikoima antaa hyvän mahdollisuuden sopusointuiseen sisustamiseen.
 
Design-lattia on nopea asentaa. Se kestää hyvin kulutusta sekä on helppo puhdistaa ja hoitaa.

Design-lattia