Sokkelit

Sokkelit

Rouhepinnoitus sopii lähes kaikkiin sokkeleihin. Se elävöittää pinnan ja antaa arvokkuutta koko talolle. Rouhepinnoitus on pitkän kokemuksen mukaan erittäin kestävä sokkelin pinnoitusmenetelmä. Pinnoitetun sokkelin huoltotarve on vähäinen.

Rouhepinnoituksessa värillinen kivirouhe lyödään kiinni sokkelin pintaan levitettyyn, tuoreeseen weber.vetonit 138 Rouhepinnoituslaastiin.

Kivirouheita on kahta eri karkeutta. Rouheita ja Rouhepinnoituslaastia on saatavissa eri värisävyinä.

.

Rouhepinnoitus

Sokkelin maalaus on edullinen tapa pinnoittaa tasoitettu sokkeli. Tasoituslaastin pintakuvio jää tällöin näkyviin. Maalattu sokkeli sopii niin perinteisiin kuin moderneihinkin taloihin.

Maalaus tehdään weber.vetonit SokkeliMaalilla. Maalilla on kolme vakioväriä ja laaja valikoima tilausvärejä. SokkeliMaali on käyttövalmis, vesiohenteinen, maali, joka on vettä ja likaa hylkivä mutta hyvin vesihöyryä.

Sokkelin rappaus ja maalaus

Sokkelin pinnan struktuurilla ja väreillä voi leikkiä. Värillinen pintarappaus voidaan toteuttaa harjattuna, hierrettynä, piirtopintana tai roiskepintana.

Ennen pintarappausta sokkelin pinta oikaistaan kuituvahvisteisella weber.vetonit 410 Ohutrappauslaastilla.

Värillinen pintarappaus tehdään weber.vetonit SokkeliPinnoitteella, jossa on kolme vakiovärisävyä ja laaja valikoima tilausvärejä. SokkeliPinnoite on käyttövalmis, vesiohenteinen pinnoite, joka on vettä ja likaa hylkivä mutta läpäisee hyvin vesihöyryä. SokkeliPinnoitteella tehty sokkeli on näyttävä ja tasavärinen.

Sokkelin rappaus ja pinnoitus

Kivipinnoitus on Weberin uusi ratkaisu kaiken tyyppisiin sokkeleihin. Kivipinnoituksessa yhdistyvät rouhepinnoitteen perinteinen ulkonäkö ja sokkelipinnoitteen käyttövalmius.

Sokkelin Kivipinnoitus