Yhteydenotto

Leca Kivitalon saat yhteistyökumppaneiltamme haluamaasi valmiusasteeseen. Yhteistyökumppaniverkosto koostuu suunnittelijoista, myyjistä ja urakoitsijoista. Ota yhteyttä verkoston jäseniin, kun mietit kivitalon rakentamista tai olet jo päättänyt lähteä hankkeeseen.

Suunnittelijat valikosta löydät suunnittelun ja projektin hallinnan ammattilaiset. Heidän kanssaan pääset konkretisoimaan kivitalounelmasi.

Myynti valikossa ovat yritykset, joilta saat kokonaispalvelua talohankkeessasi. He hoitavat sinulle tarvittavat suunnittelijat ja projektin toteuttajat haluamallasi tavalla. Alueilla, joilla ei vielä ole myyntipistettä saat palvelua oman alueesi Weberin aluemyyjältä.

Urakoitsijat rakentavat Leca Kivitalosi ammattitaidolla haluamaasi valmiusasteeseen.

Leca yhteydenotto p. 040 041 6998 auttaa sinua löytämään parhaat kumppanit hankkeesi toteutukseen.


Myynti

Leca Kivitalosta saat tarjouksen myyjiltämme.  He voivat tarjota paketin asennettuna eri vaiheisiin, avaimet käteen tai vain säältä suojaan. He voivat toimia projektisi vetäjinä ja heidän kanssaan voit neuvotella itsellesi sopivan toimituksen. Muilla alueilla Weberin aluemyynti auttaa projektissasi.Leca yhteydenotto

Leca Finlandin ja Weberin henkilöt auttavat sinua suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvissä asioissa sekä ohjaavat sinut oikeiden kumppanien puoleen. Meiltä saat myös lisätietoa alueesi myyjistä ja muista toimijoista.


Urakoitsijat

Leca Kivitalojen urakoitsijat ovat osaavia rakentajia. He tekevät sinulle talosi rungon tai rakentavat talosi erikseen soviittavaan valmiusasteeseen.