Riksu banneri talo

Yhteistyökumppani-verkosto

Yhteistyökumppani verkostosta löydät luotettavat tekijät, jotka rakentavat unelmasi kodiksi. Ammattilaisten avulla saat kivitalosi haluamaasi valmiusasteeseen. Halutessasi tuoda unelmasi ammattilaisten tietoon ja muuttaa valmiiseen kotiin valitse verkostosta kokonaistoimituksia tekevä ammattilainen. Jos taas haluat toimia rakennuttajana ja pilkkoa urakoita, voit teettää verkoston ammattilaisella kotisi vesikattovalmiiksi ja sopia jatkosta oman tilanteesi mukaan. Tutustu alueellisen listan ammattilaisiin ja valitse kotisi rakentajaksi itsellesi sopivin.

Toimitussisältö

Useimmiten kokonaistoimituksessa asiakkaalle hoidetaan yhdellä sopimuksella suunnitelmat, rakennusluvat ja rakennuksen toteutus sekä pihat täysin valmiiksi. Toimitukset ovat silloin materiaaleineen.

Perinteisestä Avaimet käteen toimituksesta Kokonaistoimitus poikkeaa siinä että asiakas voi omilla suunnitelmillaan saada tekijöiltä talon valmiiksi materiaaleineen, pihat on mahdollista jättää eri urakaksi piharakentajilta.

Haluttua valmiusastetta kannattaa miettiä omien mahdollisuuksien mukaan, onko aikaa ja resursseja toteuttaa jokin muu vaihtoehto kuin kokonaistoimitus.

Kokonaistoimituksen tekijöistä osa tekee muitakin vaihtoehtoja eli heiltä voit kysyä tarjousta, jos haluat vain muuttovalmiiksi tai vesikattovaiheeseen toimitettuna.

Tyypillinen muuttovalmis-talo on hyvin pitkälle rakennettu talo, jossa asiakkaan vastuulle jää mm. rakennuttaminen, pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan hankkiminen,
Muuttovalmistoimitus vastaa pitkälti perinteistä avaimet käteen toimitusta, siinä että asiakas voi omilla suunnitelmillaan saada tekijöiltä talon valmiiksi materiaaleineen.

Verkoston tekijöistä osa tekee muuttovalmiita tai vesikattovaiheeseen ja heiltä saat myös suunnitelmat tai osa tekijöistä voi avustaa suunnittelijoiden hankinnassa.

Tyypillisessä vesikattovalmis-paketissa talo on rakennettu niin pitkälle, että se on suojassa sateelta. Ulko-ovet ja ikkunat, vesikaton aluskate ja –laudoitus sekä vesikatteet asennetaan valmiiksi.