Leca kaupunkitalot

Perusidea ketjutettuna Pohjaideat on suunniteltu niin, että taloja voidaan esimerkiksi ketjuttaa toisiinsa kiinni suoraan riviin, porrastaen tai muodostaa erilaisia ryhmiä, vaikkapa ns. tuulimyllykorttelin malliin.

Olemme tehneet muutamia malleja antamaan ideoita suunnitteluun pienille ja kapeille tonteille.

Malliston perusidea on tyhjä pohja, jonka voit itse suunnitella mieleiseksi. Pohjaan voit sijoitella myös terasseja, pergoloita, parvekkeita, varastoja ja sivurakennuksia sen mukaan, miten alueen kaava sallii.

Kyseessä on ns. kaupunkipientalo, joka voidaan sijoittaa hyvinkin kapealle tontille. Tontin kapeus aiheuttaa usein paloteknisiä ongelmia naapuritontin rajoilla. Tämä asia on huomioitu malliston suunnittelussa. Rajaseinät suunnitellaan paloseiniksi.

Talon julkisivu voi olla rapattu tai lautaverhoiltu, vaikka kyseessä onkin kivitalo. Kivimateriaalia käytetään rakennuksen sisä- ja ulkoseinissä, alapohjassa ja yläpohjassa. Sivurakennukset, kuten erillinen varasto, autotalli, piha- tai saunarakennus, voivat olla rapattuja tai puuverhoiltuja..

Pohjaideoissa kerros- ja kokonaisalat on laskettu rakennusluvan mukaisesti. Rakennuslupaa varten kerrosalaan lasketaan  ulkoseinää sisäpinnasta vain 250 mm:n vahvuus. Kerrosten välisen portaan voit sijoittaa vapaasti oman pohjaidean mukaiseen paikkaan. Portaan malli voi olla kiertävä tai suora.

Lisätietoja saat numerosta 010 44 22 298.